Shokkikuvat julki! Philip Seymour Hoffman juopotteli viime torstaina tajun kankaalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huumeet veivät pari päivää sitten jälleen yhden viihdemaailman tähden, kun Philip Seymour Hoffman menehtyi huumeneula yhä kiinni kädessään. Hoffmanin tiedettiin kärsivän vakavasta huumeriippuvuudesta, ja hänen kotoaan löydettiinkin huikeat 50 pussillista heroiinia.

Splash, TMZ
Splash, TMZ

Vuosikymmeniä aikoinaan raittiina pysynyt näyttelijä retkahti päihteisiin pari vuotta sitten. Nyt verkkoon on päätynyt viime torstaina ikuistetut valokuvat, joissa Philip Seymour Hoffman nähdään sammuneena lentokoneeseen. Kuvista uutisoineen TMZ-julkaisun mukaan näyttelijä juopotteli rajusti ennen Georgiasta New Yorkiin matkanneeseen koneeseen nousua. Perillä Hoffman jouduttiin kuljettamaan kärryillä ulos kentältä.

Splash, TMZ
Splash, TMZ