Poliisin järkyttävän löytö: Philip Seymour Hoffmanin asunnossa 50 pussia heroiinia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pari päivää sitten viihdemaailma sai taas uuden suru-uutisen, kun näyttelijä Philip Seymour Hoffman löydettiin kuolleena kotoaan. Hänellä oli kuollessaan yhä huumeruisku kiinni kädessä. Tarkemmissa tutkimuksissa poliisi on nyt tehnyt karmaisevan löydön.

Philip Seymour Hoffman aikoi ilmeisesti käyttää lähipäivinä valtavia määriä huumeita, ja mahdollisesti viimeiseksi jäänyt piikitys olikin massiivinen. Hänellä oli ruiskun lisäksi kädessään heroiinipussi, joka ei ollut kuitenkaan ainoa.

Poliisin tutkimuksissa Hoffmanin kotoa löytyi lopulta 50 pussillista heroiinia, TMZ raportoi. Virallisten tietojen mukaan pusseja oli vain 10, mutta viihdelehti on saanut tarkempia tietoja omilta viranomaislähteiltään.