Seis! Hiljennä tahtia – video antaa syyn nojata taakse ja hengähtää

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kiire painaa niin paljon, että eväät jäivät kotiin, koska niitä ei ehdi kuitenkaan syömään. Puhelin soi taukoamatta ja siihen pitäisi vastata samalla kun hoitaa sataa asiaa asiakkaille, työkavereille, pomolle ja perheelle.

YouTube
YouTube

Jossain välissä täytyy huolehtia päivän aikatauluista ja muistaa ostaa kotimatkalla vessapaperia ja margariinia. Kuulostaako tutulta? Olemme tarjoilleet viime aikoina useita ohjeita ja videoita siitä, kuinka hetkisessäkin ilmapiirissä voi pysähtyä nauttimaan elämän pienistä iloista.

Se kannattaa, sillä jo muutaman minuutin hengähdystauon jälkeen arjen askareet tuntuvat selkeämmiltä ja helpommilta. Asiat kannattaa hoitaa yksi kerrallaan ja tärkeysjärjestyksessä.

Nyt nettiin on ladattu upea video, jossa nähdään maailman tavallisia asioita hidastetusta näkökulmasta. Pariminuuttinen video kysyy, oletko koskaan miettinyt, kuinka kaunis elämä oikeasti on? Inspiroiva kooste esittää vaihtoehtoisen elämänasenteen, jossa ihmisiä kannustetaan huolehtimaan elämästä ilman, että huolehtii elämästä.