Bemarin katolle ilmestyi valtava penis – poliisi vain nauroi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pian käynnistyvät Sotshin olympialaiset ovat innoittaneet ihmisiä arvostelemaan Venäjän politiikkaa ja maan vaikuttajia entistäkin kärkkäämpään sävyyn. Itänaapuriamme koskevat kriitikot ovat joskus joutuneet jopa salamurhien uhreiksi.

Nyt Putinia etenkin Twitterissä kovaan ääneen satiirisesti arvioiva Katya Romanovskaya on joutunut maan presidenttiä puolustavien kujeilijoiden koston kohteeksi. Nainen löysi nimittäin viime viikolla autonsa katolta järkyttävän ison puisen peniksen, jossa oli mukana myös massiiviset kivekset.

Autenttisen näköinen sukupuolielin painoi 90 kiloa ja se oli kiinnitetty auton katolle kettingillä. Taitelijana työskentelevä Katya Romanovskaya oli yrittänyt saada poliisia selvittämään, kuka ilkivallan takana oli. Poliisit kuitenkin vain nauroivat tapaukselle.