Katy Perryn hurjat jatkobileet – tuhlasi ystävineen strippiklubilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulajakaunotar Katy Perry tunnetaan musiikkinsa lisäksi muodoistaan, joita hän esitteli GQ-lehden tuoreessa numerossa. Hän paljasti lehdessä rukoilleensa nuorena itselleen suuria rintoja. Taannoin näyttelijätär Anna Kendrick paljasti Perryn sormeilleen hänen rintavakoaan Grammy-gaalassa.

Splash
Splash

Nyt Katy Perryn seikkailut vähäpukeisten naisten maailmassa ovat jatkuneet. TMZ-verkkosivusto nimittäin palasjasti tähden juhlineen viime viikonloppuna vietetyn Super Bowl -pelin jatkoja Santa Barbarassa sijaitsevalla Sperarming Rhino -strippiklubilla. Pariskunnan kerrotaan antaneen strippareille tippiä näyttävien tuhansien dollarien setelitukkujen muodossa.

Splash
Splash

29-vuotias Katy Perry julkaisi viime vuonna uuden Prism-levynsä. Albumia myytiin julkaisuviikolla 286.000 kappaletta ja päätyi muun muassa Yhdysvaltain Billboard 200-listan ensimmäiselle sijalle.