Kristen Stewart mainostaa yläosattomissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Taannoin huhuttiin, että vampyyripariskuntana elokuvakankaita valloittaneet Robert Pattinson ja Kristen Stewart olisivat palaneet yhteen. Heidät oli nähty viettämässä toistensa kanssa runsaasti aikaa. Tähdet kuitenkin paljastivat vain neuvotelleensa yhteisten lemmikkikoiriensa hoitamiseen liittyvistä seikoista.

kristenstewart05022014

Nyt Kristen Stewart nähdään Balenciaga-hajuvesimerkin mainoskampanjassa. 23-vuotias näyttelijäkaunotar esiintyy Rosabotanica-hajuvettä mainostavassa rohkeassa kuvassa yläosattomissa, värikkäiden kukkien koristelemana.

Twilight-leffan päärooleja esittäneet rakastavaiset lopettivat vuosisadan rakkaustarinaksi leimatun suhteensa siksi, että Kristen Stewart petti poikaystäväänsä ohjaaja Rupert Sandersin kanssa. Pariskunta kuitenkin palasi yhteen, mutta sitten Kristen jäi uudelleen kiinni saman ohjaajan kanssa tekstailemisesta. Sydänkäpyset erosivat sittemmin uudelleen.