Beyonce julkaisi huippuseksikkäitä kuvia netissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nykyajan suurimpiin tähtiin lukeutuva laulajatar Beyonce on ollut viime kuukausina otsikoissa etenkin tuoreen levynsä myötä. Tähti julkaisi loppuvuodesta visuaalisen albumin, joka nousi heti iTunes-palvelun myyntilistan kärkeen 104 maassa.

Beyonce
Beyonce

Toisin kuin lukuisat muut viihdemaailman tähdet, ei 32-vuotias laulajatar tunnu käyttävän Instagramin kaltaisia palveluita. Sen sijaan hän jakaa usein kuvamateriaalia itsestään ja perheestään Tumblr-blogissaan.

Nyt Beyonce on jälleen julkaissut suuren määrän uusia otoksia, joissa tähti nähdään esimerkiksi harjoittelemassa Grammy-gaalan rohkeaa esiintymistään varten. Kuvissa tähden stringien peittämä takapuoli on varsin suuressa roolissa. Katso kuvat tästä.

Beyonce esittäjä perusti oman Parkwood Entertaiment -managementyrityksen vuonna 2008. Hän onnistui pitämään pitkään salaisuutena visuaalisen albuminsa ja siihen liittyvät musiikkivideot. Projekti oli tähdelle mullistava, ja hän kertoi, ettei ole eläessään tehnyt mitään niin urheaa. Levyllä kuullaan yhteistyötä Draken, Frank Oceanin, Sian, Justin Timberlaken, Pharrell Williamsin ja aviomies Jay Z:n kanssa.