Tulitikut loppu – mies yritti sytyttää sikarin Lamborghinin pakoputkesta?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Rikkailla on huvit, joista köyhemmillä ei ole aavistustakaan. Jos henkilö esimerkiksi omistaa kalliin ökyauton, sitä voi hyödyntää yllättävillä tavoilla. Nyt eräs Twitter-palveluun lisätty kuva paljastaa koomisen tilanteen.

Kuvassa nähdään mies, jolla ei kaikesta päätellen ollut tulitikkuja mukana. Hän yritti nimittäin sytyttää sikariaan Lamborghininsa pakoputken avulla. Ohikulkij Bwalya Abigail Newton nappasi otoksen tilanteesta ja julkaisi sen Twitter-profiilissaan. Naisen mukaan mies ei onnistunut yrityksessään.

– Uskokaa nyt, että tämä idiootti yrittää sytyttää Cohiba-sikaria superautonsa pakoputkella, kirjoitti kuvan lisääjä blogiinsa.

– Se ei edes onnistunut! Kutsuin häntä idiootiksi!