Poliisi pidättänyt neljä Philip Seymour Hoffmanin kuolemaan liittyen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pari päivää sitten viihdemaailma sai taas uuden suru-uutisen, kun arvostettu näyttelijä Philip Seymour Hoffman löydettiin kuolleena kotoaan. Hänellä oli kuollessaan yhä huumeruisku kiinni kädessä. Poliisit löysivät miehen kotoa runsain määrin heroiinia.

Nyt New Yorkin poliisi on tehnyt neljä pidätystä, jotka liittyvät Philip Seymour Hoffmanin kuolemaan. TMZ-sivuston mukaan poliisien toimet kohdistuvat erityisesti kahteen henkilöön, joiden he uskovat myyneen heroiinia näyttelijälle.

Viranomaisten kerrotaan saaneen vihjeen henkilöltä, joka on ostanut huumeita samalta diileriltä kuin Hoffman. Ilmiantaja väittää nähneensä näyttelijän toisinaan huumekauppiaan asunnossa. Philip Seymour Hoffmanin uskotaan myös ostaneen heikkolaatuista, halpaa heroiinia parempilaatuisen huumeen ollessa loppu.

Poliisin tutkimuksissa Hoffmanin kotoa löytyi useita kymmeniä huumepusseja, TMZ raportoi. Virallisten tietojen mukaan pusseja oli vain 10, mutta viihdelehti on saanut tarkempia tietoja omilta viranomaislähteiltään.