Justin Bieberin kohuttu Lamborghini vuokrattavana – päivähinta 1 260 euroa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Justin Bieberin vuosi ei ole alkanut kovinkaan ruusuisissa merkeissä, kun teinipoppari on ollut enemmän tekemisissä virkavallan kuin musiikin parissa. Äsken laulaja yritti kiillottaa julkisuuskuvaansa lahjomalla fanejaan Applen kaupassa.

Justin Bieberin aiheuttamasta kohusta yrittävät hyötyä nyt muutkin tahot. Bieberin päihtyneenä ajama keltainen Lamborghini Gallardo on nyt tavallisten ihmisten vuokrattavana. Auto nousi lehtikuviin Bieberin pidätyksen yhteydessä, kun poppari oli ajanut luvattomia katukisoja Miamissa. Autoa vuokraa miamilainen Lou La Vie Exotic Rentals -niminen yritys.

Auton voi vuokrata vuorokaudeksi käyttöönsä 1.700 dollarilla, eli 1.260 eurolla. Asiasta uutisoineen Car Buzz -julkaisun mukaan autovuokraamo odottaa tekevänsä hyvän tilin beliebereiden avulla.

Valitettavasti Justin Bieberin kanssa autoa ajanut mallineitokainen Chantel Jeffries ei kuulu diiliin mukaan. Hän yritti lehtitietojen mukaan myydä paljastuksiaan viihdelehdille ja televisiokanaville. Nainen perääntyi kuitenkin viime hetkellä, koska pääsi viettämään yhteistä viikonloppua Panamaan Justinin kanssa. Jeffries olisi voinut tienata tarinallaan 20.000 dollaria.