Missin järkyttävä laihdutus – kieleen ommeltiin verkko!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Naiset saattavat kärsiä kauneutensa takia mitä kivuliaimpia hoitoja ja leikkauksia, mutta nyt BBC on paljastanut Etelä-Amerikkalaisen perintöprinsessan karmivan keinon pitää painoa kurissa. Toimenpiteen takana on paikallinen missikeisari, joka on pakottanut naisia myös rinta- ja kasvoleikkauksiin.

Miss Venezuela -kilpailuihin osallistunut Wi May Nava on henkeäsalpaavan kaunis nainen, mutta hänen ulkonäkönsä ei ole tullut ilmaiseksi. BBC vieraili missikanditaatin kotona ennen kilpailuja viime vuonna ja toteutti kuvausten perusteella hiljattain televisiossa näytetyn Secrets of South America: Extreme Beauty Queens -ohjelman. Videolla kerrotaan, että Miss Venezuela -kilpailujen pääorganisaattori Osmel Sousa on käskenyt naisia kauneusleikkauksiin.

Wi May Nava on korjauttanut rintansa suuremmiksi ja nenänsä pienemmäksi. Sen lisäksi naisen kieleen on ommeltu verkko, joka estää kiinteän ruoan syömisen. Verkko on niin kivulias, että kaunotar pystyy syömään ainoastaan nestemäistä ruokaa ja sen ansiosta hänen painonsa pysyy kurissa. Sairas keino ei mennyt täysin hukkaan, sillä Wi May Nava sijoittui missikisoissa ensimmäiseksi perintöprinsessaksi. Moni ei tahdo edes tietää, mitä kilpailujen voittaja on joutunut tekemään kruununsa eteen.