Bruce Jenner muuttumassa naiseksi – tätä mieltä ovat omat pojat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viihdelehdet ovat päivitelleet viime päivinä Kardashianien isän Bruce Jennerin hurjaa muodonmuutosta. Miehen tempaukset ovat saaneet lähipiirin epäilemään, että julkkisisä olisi muuttumassa naiseksi. Jenner on esiintynyt julkisuudessa meikattuna, ja hänen epäillään poistattaneen aataminomenansa.

Splash
Splash

Nyt miehen omat pojat Brandon ja Brody Jenner ovat kertoneet mielipiteensä asiasta. He myöntävät isänsä käyvän parhaillaan läpi jonkinlaista identiteettikriisiä. Bruce Jenner on suosinut viime aikoina muun muassa pitkiä hiuksia ja kynsiä. Sisäpiirin lähteen mukaan pojat ovat varmoja siitä, että käytökseen on vaikuttanut uusi vapaus, jonka Jenner sai erottuaan vaimostaan Krisistä.

– Kris ei olisi koskaan antanut hänen tehdä näitä asioita oman kattonsa alla. Vaikka pojat eivät ole kysyneet isältään suoraan aikooko hän ryhtyä naiseksi, ajatus on käyny heidän päässään. He välittävät kuitenkin vain Brucen onnellisuudesta, lähde paljastaa Radar Online -lehdelle.

Splash
Splash

– Brody on viettänyt paljon aikaa isänsä kanssa, eikä kaksikko ole koskaan ollut läheisempi. Jos Bruce päättäisi ryhtyä naiseksi, Brody ja Brandon tukisivat häntä. He tietävät isänsä voivan nyt hyvin, ja vain sillä on väliä.

Bruce Jenner on itse kieltänyt suunnittelevansa sukupuolen vaihdosta. Lähipiiri uskoo olympiavoittajan alkaneen kiinnittää enemmän huomiota ulkonäköönsä, kun Rikkaat Kardashianit -sarja alkoi pyöriä televisiossa. Miehen plastiikkakirurgisia leikkauksia pidetään kuitenkin Kris-vaimon syynä. Nainen kehotti miestään toistuvasti operaatioihin vuosien varrella. Aataminomenan leikkaus on joidenkin mielestä vain normaali jatkumo tälle itsensä muokkaamisen tottumukselle.