Näin vietät ystävänpäivän ilmaiseksi – nautinnosta kiemurrellen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Perinteisesti ystävänpäivänä varataan ravintolasta pöytä ja sinne saavutaan hieman parempiin asuihin pukeutuneena. Mies ojentaa naiselle ruusun ja suklaarasian. Ruoaksi valitaan yhteinen spagetti-illallinen, joka nautitaan hitaasti kynttilänvalossa. Tai sitten ei.

Pariskunnilla on monia vaihtoehtoja ystävänpäivän viettämiseen, kuten viikonloppumatka Prahaan, autoreissu Asikkalaan tai lemmenilta leffateatterissa. Mikäli tahtoo kokea todellista rakkautta sydämen muotoisessa ja ruusunlehdillä täytetyssä juhlapäivässä, kannattaa unohtaa kaikki suunnitelmat ja jäädä kotiin.

Vaikka juhlaillallisen jälkeen olisikin suunnitelmissa saattaa rakas vällyjen väliin ja suorittaa hekumallinen erotiikkasessio, saattaa aikeet mennä pieleen tuhdin ravintolaillallisen, liiallisen alkoholin ja yllättävän väsymyksen takia. Siksipä seksiasiantuntija Susan Quilliam vinkkaa Femail Firstille, että kannattaa viettää ystävänpäivää aamusta iltaan sängyssä.

Mikäli joutuu raahautumaan töihin ystävänpäivänä, voi herätyskellon asentaa hieman aikaisemmaksi ja herättää oma rakas kevyesti suudellen ja lemmenleikkiin kutsuen. Parit voivat viritellä kiimaista ilmapiiriä pitkin päivää pikkutuhmia tekstiviestejä lähetellen ja suunnitellen, kuinka he heittäytyvät sänkyyn rakkauden nautinnon täyttämään tunnelmaan.

Ystävänpäivän kunniaksi parit voivat kokeilla uusia asentoja ja vaihtaa osia siinä, kumpi hallitsee tilannetta. Rakastelun ei tarvitse rajoittua ainoastaan makuuhuoneeseen, vaan sohvat, keittiönmatot ja kylpyhuoneessa oleva pesukone sopivat erittäin hyvin session alustaksi. Pari voi kulkea koko illan niin sanotusti valmiina leikkiin ja kokea elämänsä rentouttavimman, mutta samalla kiihkeimmät ystävänpäivän – ja vieläpä täysin ilmaiseksi.