Kerjäläinen kuin suoraan Duudsoneista – aikamoinen näky!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerran eräs suomalainen herra kysyi Los Angelesin Downtownissa rahaa kerjänneeltä mieheltä, että miksi hän ei ennemmin kerää vaikka pulloja saadakseen rahaa. Anelija antoi vastaukseksi pelkän vihaisen murahduksen. Vapaamatkustajien tulisi monen mielestä tehdä edes jotain rahansa eteen, koska maailmassa ei mikään ole ilmaista.

Nyt netissä leviää kuva Venice Beachilla rahaa kerjäävästä miehestä. Tatuoitu kaveri ei oikeastaan pyydä rahaa suorilta käsi ojossa, vaan ihmiset voivat niitata seteleitä hänen vartaloonsa kiinni. Maksun määrä riippuu siitä, mihin vartalon osaan setelinsä tahtoo panna.

Esteflo-niminen redditor tietää, että rintaan niitattu seteli maksaa vain yhden dollarin. Mikäli tahtoo niitata setelin miehen käsivarsiin tai jalkoihin, joutuu siitä pulittamaan viisi dollaria. Hinta nousee kymmenestä dollarista ylöspäin, jos maksaja tahtoo niitata setelin hänen kasvoihinsa. Lävistetty ja tatuoitu mies on tuttu näky Venice Beachillä ja hän tienaa taktiikallaan varmasti enemmän kuin tavallisella kerjäämisellä.