Nainen, tämän alusvaatteet paljastavat luonteestasi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Naiset voi karkeasti jakaa alusvaatteidensa suhteen kahteen kastiin: Niihin, jotka luottavat mukavuuteen ja hankkivat alusvaatelaatikkoon puuvillapöksyjä ja hyvin istuvia rintaliivejä ja niihin, joiden alusvaatteet ovat oikeastaan pelkkää narua ja pitsiä.

Naistenlehti Ellen mukaan naisen alusvaatteet saattavat paljastaa hänen luonteestaan paljonkin. Pikkupöksyihin ja rintaliiveihin saa helposti uppoamaan suuria summia rahaa, mikäli tahtoo, että ne ovat kauniin ulkonäkönsä lisäksi myös mukavia ja hyvin istuvia. Koti-ihminen suosii yleensä alusvaatteita, joita voi pitää myös vaatehuoneen ulkopuolella. Erityisesti flanellipyjamat ja shortsiasut ovat heidän mieleensä.

Oletko värikäs tyyppi? Mikäli vastasit kyllä, löytyy sinun alusvaatelaatikosta sinisiä, violetteja ja kirkkaan keltaisia alusvaatekokonaisuuksia. Pikkuhousujen materiaali saattaa vaihdella pitsistä satiiniin ja kokeilet kernaasti monenlaisia malleja ja alusvaatekokonaisuuksia.

Tuhma tyttö pukee päällensä syntisen mustia, remmeillä ja niiteillä koristeltuja alusasuja. Naruista valmistetut pikkupöksyt ja verkkomaiset rintaliivit osoittavat luonteen rohkeudesta, jota tavataan etenkin sadomasokistisissa sänkypuuhissa. Herttaiset ja kiltit tytöt valitsevat sen sijaan vaatteidensa alle suloisia, mutta sensuellin seksikkäitä alusasuja. Vaaleanpunainen ja valkoinen nousevat sydänkuvioiden ja pitsin kanssa pääosaan.

Urheilulliset naiset suosivat usein mukavuutta myös alimmaisessa vaatekerrassaan ja hengittävät sekä superlaadukkaat vaatteet ovat heille itsestäänselvyys. Heille pääasia ei ole se, miltä vaatteet näyttävät vaan se, miltä ne tuntuvat. Teatraaliset, mutta salaperäiset neitokaiset pukeutuvat tummaan ja läpinäkyvään alusasusettiin. Heille tärkeintä on se, että iho paistaa kankaan läpi ja antaa vinkkejä sisällöstä.

Tuttuun ja turvalliseen elämäntyyliin hakeutuvat naiset pukevat päälleen mielellään maanläheisiä sävyjä ja pitävät alusvaatteidensa kokonaisuutta tyylikkään yksinkertaisena. Sen sijaan romanttisesti pilvilinnoissa leijuvien naisten alusvaatelaatikko on kuin hattara- tai vaahtokarkkikokoelma. Rusetteja, pitsiä, röyhelöitä ja pastellisävyjä – näistä aineksista on tehty romantikkojen ystävänpäivän alusasu.

Rohkeat naiset pitävät mielellään alusvaatteita, jotka yllättävät materiaalillaan, värityksellään tai kokonaisuudellaan. Heidän rintaliiveissä saattaa olla höyheniä, alusvaatteet voivat kimaltaa spektrin kaikissa väreissä tai vaihtoehtoisesti he ovat valinneet päälleen avantgardistisen bodyn. Entäpä villit neitokaiset? Heidän alusvaatekokoelmansa on täynnä villieläinten turkkia jäljitteleviä kuvioita ja eläinprinttejä. Nämä naiset ovat petoja.