Onko bussissa tai junassa tylsää? Ota mallia tästä taiteilijasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osa ihmisistä ei voi sietää joutenoloa ja aikaa voi tappaa joko lukemalla, pelaamalla tai musiikkia kuuntelemalla. Toiset sen sijaan panevat mielikuvituksensa peliin ja kuvittelevat esimerkiksi julkisessa kulkuneuvossa olevat kanssamatkustajat kaljuiksi tai alastomiksi.

Joe Butcher -niminen taiteilija on julkaissut mikroblogiinsa hauskoja kuvia siitä, kuinka hän tappaa aikaansa esimerkiksi junassa matkustamisen aikana. Mies nimittäin piirtää keltaisille muistilapuille tuttujen hahmojen päitä, joita hän sitten sommittelee muille matkustajille.

Hän on julkaissut aikaansaannoksiaan nettiin ja kuvat ovat saavuttaneet huimaa suosiota. October Jones -nimimerkillä taiteilevalla miehellä on Twitterissä jo 72.000 seuraajaa. Kokeile tätä ajantappovinkkiä seuraavan kerran, kun sinulla on tylsää julkisessa kulkuneuvossa.