Piiri pieni pyörii: Miley Cyrusin exä pokasi kuuman supermallin – katso kuvat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Popkaunotar Miley Cyrusin ja näyttelijä Liam Hemsworthin monivuotinen suhde päättyi viime syksynä, kun pari purki kihlauksensa. Nälkäpeli-elokuvasarjassa näyttelevä komistus on nyt mitä ilmeisemmin saanut rinnalleen yhden Hollywoodin himotuimmista naisista.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Liam Hemsworth ja näyttelijätär Nina Dobrev on nimittäin nähty suutelemassa atlantalaisessa Corner Tavern -ravintolassa. Celebuzz-julkaisu tietää, että kaksikko vietti iltaa pari-kolme tuntia, ennen kuin Nina riensi ravintolasta ulos. Naisen otaksutaan kyllästyneen Liamin ympärillä valokuvia räpsineisiin faneihin ja hän olikin suudellut miestä suoraan suulle ennen lähtemistään. Vaikka heidän seurassaan oli ollut myös ystäviä, näytti Liam ja Nina seurustelevalta parilta. Molemmat ovat parhaillaan Atlantassa työskentelemässä kuvausprojektien parissa.

Miley Cyrus tunnusti taannoin kirjoittaneensa Liamille rakkauskirjeen, jossa hän pahoitteli käyttäytymistään ja tahtoi saada vielä yhden mahdollisuuden. Liam näyttää kuitenkin unohtaneen peppuaan heiluttavan laulajan ja siirtyneen ihmissuhteissaan uudelle tasolle.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

splash_ninadobrev_14012012a.png

24-vuotias bulgarialaiskanadalainen Nina Dobrev, oikealta nimeltään Nina Konstantinova Dobreva, syntyi Bulgariassa, mutta muutti kaksivuotiaana Kanadaan. Nuorempana hän näytteli ensin televisiomainoksissa, joiden jälkeen urkeni ura myös elokuvissa. Hänet kiinnitettiin pian useisiin pienemmän budjetin elokuviin. Nykyisin hänet nähdään Vampyyripäiväkirjat-televisiosarjassa.