Murtomies jätti karmivan yllätyksen uhrinsa kännykkään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen nainen on joutunut rikoksen uhriksi, joka voisi olla peräisin urbaanilegendoista. Hänen kotinsa oli joutunut murron kohteeksi, mutta asia selvisi naiselle vasta myöhemmin kännykän avulla. CBS Denverin mukaan Denverissä asuvan naisen kotiin oli murtauduttu tämän ollessa kotona.

ABC News
ABC News

Asia selvisi uhrille seuraavana päivänä, kun hän huomasi puhelimeensa ilmestyneen vieraan miehen kuvan. Silmälasipäinen ja parrakas mies oli murtautunut taloon naisen ollessa laittamassa lastaan nukkumaan. Taloon takaoven kautta murtautunut mies ei tiettävästi varastanut mitään, hän vain otti itsestään selfie-kuvan naisen puhelimella ja poistui saman tien paikalta. Uhrin mukaan hän ei tunnista kuvan miestä, mutta naisen naapurissa asuvan Richard Garnerin mukaan murtautuja näyttää tutulta.

– Olen nähnyt hänet ennenkin. Olen nähnyt hänet kävelemässä läheisellä kadulla, mutta hänellä ei ole ollut silmälaseja päässään. Ehkä hän käyttää niitä hämäykseksi, Richard Garner kuvailee CBS Denverille.

Denverin poliisit eivät ole toistaiseksi saaneet outoon rikokseen syyllistynyttä hämärämiestä kiinni.