Nainen pelasti koiranpennun hengen – tarjosi omaa rintaansa imettäväksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Emonsa menettäneitä poikasia yritetään yleensä ruokkia tuttipullon tai pipetin avulla. Sinnikäs työ palkitaan viimeistään siinä vaiheessa, kun poikasesta kasvaa normaali ja täysikasvuinen yksilö. Nyt uutisissa kerrotaan naisesta, joka turvautui äärimmäiseen keinoon koiranpennun pelastamiseksi.

Facebook
Facebook

Colorado Springsissä asuva nainen oli pelastanut emonsa menettäneitä koiranpentuja, mutta yksi niistä kieltäytyi juomasta tuttipullosta. Nainen oli ollut epätoivoisessa tilanteessa ja seurannut vierestä pienen lemmikin kuolemaa. Hänellä itsellään on reilun vuoden ikäinen lapsi, joka saa vielä rintamaitoa.

– Ajattelin, että koiralla oli vain tunti elinaikaa jäljellä, enkä keksinyt muuta ratkaisua kuin imettää pentua itse, nimettömänä pysyvä nainen kertoi KRDO-TV -paikallisuutisille.

Nainen myönsi, että koiran imettäminen tuntui oudolta, mutta hän ei yksinkertaisesti löytänyt enää muuta ratkaisua. Pentu on nyt toipunut, eikä nainen enää imetä sitä. Kuva ihmisen rintaa imevästä pennusta leviää pitkin nettiä ja se on aiheuttanut sekä ihastuneita huokauksia että inhoreaktioita. Kovasanaisimmat syyttävät naista eläinrääkkäyksestä, vaikka pentu pelastui poikkeuksellisen keinon avulla.