Oletko käyttänyt banaania tähän saakka väärin?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Heti jutun aluksi mainittakoon, että vaikka kerromme seuraavassa banaanin monipuolisista käyttötarkoituksista, emme esittele hedelmän avulla suoritettavaa masturbaatiota. Toisin sanoen kaikki banaanileikkejä kuola valuen odottaneet perverssit voivat jättää artikkelin lukemisen tähän.

Sen sijaan esittelemme The Stir -lehden innoittamana uusia tapoja käyttää banaania arkielämässä ja vieläpä hyvin hyödyllisellä tavalla. Banaani on suosittu välipalahedelmä, mutta sen lisäksi se toimii oivana kasvimaan ravinteena. Osa viherpeukaloista käyttää banaania esimerkiksi ruusujen kasvattamisapuna haudaten hedelmän kukan juurille.

Banaanilla voi myös kiilottaa nahkakengät uuteen kukoistukseen. Myös hiukset rakastavat makeaa hedelmää ja banaanin avulla voi selvittää takkuja. Tee banaanista ja oliiviöljystä seos, hiero se hiuksiin ja anna vaikuttaa muovin alla. Huuhtele mössö pois ja tulos hivelee latvoja sekä päänahkaa.

Harva on myöskään kokeillut banaania kuivan ihon hoitamisessa. Hedelmästä saa luonnonmukaista apua esimerkiksi kuivien kantapäiden ja jalkapohjien pehmentämisessä, kun sijoittaa ihoa vasten banaanin paloja yöksi. Aamulla iho on kostea ja loput rosot voi silottaa jalkaraspilla. Samalla idealla banaani toimii myös tikkujen poistamisessa – kiinnitä banaanisiivu ihoon yöksi laastarilla tai teipillä ja ota tikku pois pinseteillä seuraavana aamuna.

Banaania voi myös käyttää monissa herkuissa ja netistä löytyy useita reseptejä, joissa hedelmää on käytetty esimerkiksi koirankeksien leipomisessa. Banaanista voi myös valmistaa hedelmäistä viinietikkaa veden, sokerin ja hiivan avulla. Herkku sopii erityisesti salaatinkastikkeeksi. Naiset saattavat hoitaa kasvojaan kurkkusiivuilla tai avokadolla, mutta myös banaani soveltuu kasvonaamioksi. Lisää joukkoon hunajaa ja sitruunamehua, niin luonnonmukainen kosmetiikka on valmis käytettäväksi.