Pikkupoika näki Teräsmiehen lentävän – ihastuttavasta reaktiosta nettihitti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman ensimmäisiin ja tunnetuimpiin supersankarihahmoihin lukeutuva Teräsmies, eli Superman, teki viime kesänä paluun valkokankaille Man of Steel -elokuvan muodossa. Hittielokuvalle suunnitellaan parhaillaan jatko-osaa, jossa mukana seikkailee muun muassa Ben Affleckin esittämä Batman.

YouTube
YouTube

Nyt internetissä on levinnyt ihastuttava video, jossa nähdään, kuinka pikkulapsi reagoi Teräsmieheen. Youtube-videolla esiintyvä 16 kuukautta vanha taapero katsoo isänsä kanssa Man of Steel -elokuvaa, ja riemastuu silminnähden Teräsmiehen noustessa ensimmäistä kertaa lentoon.

Uusi Teräsmies ei siis ehkä saanut kaikkien katsojien rakkautta puolelleen, mutta ainakin lapsissa se onnistuu vielä herättämään ihmeen ja ihastuksen tunnetta.