Poika huijasi reputtanensa autokoulun – isän raju reaktio salaa videolle

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Isät ovat legendaarisia. Joillakin heistä on pidemmät piuhat, mitä tulee lasten kolttosista hermostumiseen. Toiset ovat taas niin tulta ja tulikiveä, että mokien jälkeen on parempi juosta suosiolla karkuun. Nyt videolle päätyi eräs irlantilainen isä oman poikansa kuvaamana.

YouTube
YouTube

Felim McHugh sai taltioitua YouTube-videolle isänsä raivokohtauksen, kun hän huijasi tätä ajokokeen tuloksissa. Poika oli läpäissyt testin, mutta valehteli isukilleen epäonnistuneensa. Isä ei reagoinut kovin kannustavasti pieleen menneeseen kokeeseen.

Hän valitti irkkuaksentilla kokeen hinnasta ja siitä, miksi poika ei voidellut jollain lailla naispuolista tarkastajaa. Tilanne muuttui kuitenkin vieläkin äänekkäämmäksi, kun Felim tunnusti pilailleensa isäukon kustannuksella. Video on täynnä ärräpäitä, joten sitä ei suositella kovin nuorille katsojille.