Suuseksi käy miehille jo ensitreffeillä – naiset toista mieltä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kun nainen ja mies viettävät ensimmäistä kertaa yhteistä iltaa, ovat keskustelut yleensä keskittyneet tutustumiseen ja toisesta oppimiseen. Toisinaan iltaa jatketaan myös myöhemmälle yöhön, mutta onko ensimmäisillä treffeillä soveliasta harrastaa seksiä, vaikka kiinnostus olisi valtaisaa ja molemminpuolista?

Perinteisesti ensimmäisillä treffeillä saatetaan korkeintaan vaihtaa kevyt suudelma ja sänkypuuhiin ajaudutaan vasta sitten, kun treffeillä on käyty vähintään kolme kertaa. Match.com teetti käyttäjillään kyselyn ja miesten mielestä eroottisia hetkiä ei tarvitse liiemmin odotella – he olisivat valmiita puuhaan huomattavasti nopeammin. Jopa 40 prosenttia miehistä pitää soveliaana harrastaa ensimmäisillä treffeillä vähintään suuseksiä.

The Stir -lehden mukaan naisista samalla linjalla on vain 10 prosenttia. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteivätkö naiset olisi kiinnostuneita seksistä. Suurin osa tahtoo kyllä rakastella, mutta eivät halua hätiköidä asiassa. Toki maailmassa on myös neitokaisia, jotka ovat valmiita hyppäämään sänkyyn heti sen oikean löydyttyä ja astelemaan vaikka samalta istumalta vihille. Pääasia lienee se, että molemmat osapuolet ovat etenemisaikataulusta samaa mieltä.