Tässäkö unelmakumppanisi ominaisuudet?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kulinaristit rakastavat seuraavaa vertausta – ideaalipartnerisi on kuin lempiruokasi. Et voi oppia tunnistamaan sitä maistamatta samalla lukuisia eri makuja, ja opettelemalla ymmärtämään omia mieltymyksiäsi. Deittailumaailmassa pätee samat lainalaisuudet.

Oman ideaalinaisen tai -miehen kartoitukseen voi kulua muutamia vuosia ja sen takia voi valuttaa kyyneleitä – mutta vaivan palkka on odottamisen arvoinen. Koettujen suhteiden tuomat oivallukset auttavat ymmärtämään, kun todella kohtaat ihmisen, joka vastaa tarpeisiisi. Unelmien partneri osaa esimerkiksi olla tuomitsematta rakastaan tämän heikolla hetkellä.

Jos ote asioista joskus löystyy, paras mahdollinen kumppani tukee tasapainoon pääsemisessä, eikä suista omalla käytöksellään kultaansa syvempään kaaokseen. Hän myös osaa olla muistuttamatta sinua virheistäsi – armollisuus ja myötätunto on iso osa rakkautta. Kyseinen henkilö ei hylkää sinua pakollisten perhetapaamisten yhteydessä.

Ideaalikumppani istuu rinnallasi vanhempien, isovanhempien ja ystävien luona. Hän pitelee kädestäsi, kun joudut ehkä katselemaan jonkun läheisesi sietämätöntä käytöstä. Henkilö osaa piristää sopivalla hetkellä ja hänellä on kykyä huomata, kun olet käynyt parturissa ja säteilet uuden kampauksesi kanssa.

Missä tahansa liitossa pitkäikäisyyteen vaikuttaa se, millaisessa suhteessa pariskunta kunnioittaa toistensa mielipiteitä. Huomioonottavainen kumppani ymmärtää, ettette ole vastapuolilla, vaikka jakaisittekin erilaisen näkemyksen joistain asioista. Hän saa sinut tuntemaan, että olet kaiken maailmassa olevan hyvän arvoinen. Tälle ihmiselle on todella tärkeää nähdä sinut onnellisena.

Vaikka ystävien mielipiteitä ei kannata pohtia pakkomielteisesti, nekin kertovat jotain ihmisestä, jonka kanssa jaat elämäsi, Elite Daily kertoo. Jos unelmiesi naisella tai miehellä on myös parhaiden kavereidesi hyväksyntä, voit olla varma siitä, että hän on hyvä tyyppi. Ystävät voivat tukea paria muistuttamalla toista osapuolta hänen kumppaninsa parhaista ominaisuuksista. Kullallasi voi olla esimerkiksi uskomaton kyky tehdä pyyteettömästi asioita puolestasi.