USA:n iskujoukkojen operaatio sattumalta videolle – kuin suoraan Hollywood-elokuvista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloilla on tunnetusti iskuryhmiä ympäri maailmaa, ja ne ottavat epäiltyjä terroristeja kiinni missä tahansa ja koska tahansa välittämättä lainkaan paikallisesta lainsäädännöstä. Nyt verkossa on julkaistu sattumalta tallentunut video Yhdysvaltojen iskujoukoista tositoimissa Libyassa.

YouTube
YouTube

Viime vuoden lokakuussa amerikkalainen iskuryhmä otti kiinni Al-Qaedan johtohahmoksi epäillyn Nazih Abdul-Hamed al-Rugain, kun tämä oli palaamassa rukoushetkestä autollaan. Videolla nähdään miten iskuryhmä toimi juuri samoin kuin mitä Hollywoodin televisiosarjoissa ja elokuvissa on esitetty. Yhdysvallat oli yrittänyt saada miehen kiinni jo 13 vuoden ajan. Asiasta uutisoi ensimmäisenä The Washington Post.