Victoria Silvstedt lunasti miesten odotukset bileasullaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsalainen silikonikaunotar Victoria Silvstedt on viihdealan moniosaaja. Hän on toiminut urallaan muun muassa valokuvamallina, näyttelijättärenä ja laulajattarena. 39-vuotias neito on pitkään toivonut jälkikasvua. Hän on viime kuukausina lomaillut ahkerasti ympäri maailman aurinkorantoja.

Viikonloppuna Victoria kuvattiin osallistumassa Flavio Briatoren mallivaimon, Elisabetta Gregoracin, 34-vuotispäiville Monacossa sijaitsevassa Cipriani-ravintolassa. Victoria lunasti varmasti miespuolisten bilevieraiden odotukset rohkealla asullaan.

Karen Victoria Silvstedt on ruotsalainen malli-juontaja-laulaja, joka sijoittui vuonna 1993 Miss Ruotsi kilpailussa ensimmäiseksi perintöprinsessaksi. Vuonna 1996 hän poseerasi Playboy-lehdessä, ja hänet valittiin seuraavana vuonna Playmate Of The Year -voittajaksi. Kielitaitoinen nainen puhuu sujuvasti ruotsia, englantia, ranskaa ja italiaa. Hän julkaisi vuonna 1999 Girl on the Run -debyyttialbumin. Kaunotar tapailee nykyisin liikemies Maurice Dabbahia.