Julia Roberts oli sisarensa itsemurhan syy? Karmaiseva itsemurhaviesti paljastui

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijäkaunotar Julia Roberts on vuosien varrella tullut tunnetuksi muun muassa Pretty Woman ja Notting Hill -elokuvista. Kerroimme näyttelijän menettäneen äsken sisarpuolensa huumeiden yliannostuksen takia. Nyt kuolemasta on selvinnyt järkyttävää lisätietoa.

Julia Robertsin sisarpuoli Nancy Motes löydettiin kuolleena asunnostaan Los Angelesissa sunnuntaina 9. helmikuuta. Nyt on vahvistunut, että 37-vuotias Nancy oli tehnyt itsemurhan todennäköisesti lääkkeillä ja hän jätti jälkeensä itsemurhaviestin, jossa hän syytti Julia Robertsia kuolemastaan.

New York Daily News tietää, että itsemurhaviesti oli viisisivuinen, joista kolme sivua käsitteli pelkästään näyttelijä Julia Robertsia. Kahdella muulla sivulla Nancy tunnusti rakkautta äitiään kohtaan ja pahoitteli kuolemaansa aviomiehelleen John Dilbeckille.

Aviomies löysi Nancyn kuolleena kylpyammeesta. Yhteisen äidin omaavat Nancy Motes ja Julia Roberts eivät tiettävästi olleet hyvissä väleissä. Taannoin Nancy paljasti sisarpuolensa haukkuneen häntä jatkuvasti ylipainoiseksi, minkä seurauksena nainen päätyi jopa tekemään vatsalaukun ohitusleikkauksen.

Vielä pari päivää ennen kuolemaansa Nancy kirjoitti Twitteriin sisarpuoltaan kritisoivia viestejä, joissa hän kuvaili Juliaa muun muassa yliarvostetuksi näyttelijäksi ja julmaksi ihmiseksi.