Nainen etsii kadonnutta ihastustaan julisteilla – kuvassa hämmentävä hahmo

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaikki rakkauden ensisilmäyksellä kokeneet ihmiset tietävät, että pikaihastuminen on mahdollista. Intuitioonsa uskovat henkilöt uskaltavat ottaa uuden sielunkumppaninsa kanssa nopeasti rohkeita ja yhteisiä askeleita. Toisinaan elämänrakkaus pääsee karkaamaan näköpiiristä ja häntä saatetaan etsiä kuumeisesti lehti-ilmoitusten tai netin avulla.

New Yorkin metrossa matkustanut Maria Luisa Portuondo Vila on jakanut suurkaupungin täyteen ilmoituksia ja julisteita, joissa hän etsii maanalaisessa tapaamaansa miestä. Chilestä kotoisin oleva, mutta Manhattanilla asuva, performanssitaiteilija kertoo The New York Daily Newsille, että hän tunsi välitöntä yhteyttä etsimänsä miehen kanssa.

Hän on tehnyt etsintäoperaatiostaan myös taideprojektin. Valitettavasti tunnekuohun aiheuttanutta miestä ei ole vielä löytynyt. Moni on osallistunut kampanjaan mukaan ja ottanut kuvia julisteista Twitteriin. Marian etsimä mies on silinterihattuinen herra, joka näyttää erehdyttävästi Johnny Deppin tähdittämältä Jali ja suklaatehdas -elokuvan päähahmolta.