R-kioski tempaisee: Nyt voit julistat olevasi sinkku tai varattu

Viihdeuutiset · Stara.fi

R-kioski haluaa ystävänpäivän lähestyessä toimia sydänten yhdistäjänä. Helmi-maaliskuussa R-kioskilta kahvia ostavat voivat viestiä parisuhdestatuksestaan valitsemalla joko sinkku- tai varattu-kahvimukin. Sinkku viestittää statuksestaan valitsemalla vihreän kahvimukin ja varattu nappaamalla punaisen mukin.

R-kioski
R Kioski

– Kampanjan ideana on, että elämäsi rakkaustarina voi alkaa Ärrältä jos uskallat tunnustaa tunteesi kupilla, markkinointijohtaja Ann-Charlotte Schalin kertoo.

Kerroimme viime kesänä, että Kotkassa oli kehitetty sinkkujen käyttöön erityinen sinkkuranneke, jolla status voidaan osoittaa muille helposti. Kotkan jälkeen vastaava palvelu perustettiin myös Yhdysvaltoihin, jossa sinkkuranneke maksaa yhdeksän dollaria, eli noin seitsemän euroa. Kotkassa vastaavan saa lunastettua kahden euron hintaan.

Kuva: MY
Kuva: MY