Läheltä piti! Känniääliö oli jäädä lentokoneen alle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Alkoholia tai muita päihdyttäviä aineita nauttineet ihmiset menettävät helposti arvostelukykynsä ja päätyvät kokeilemaan uhkarohkeita tekoja. Toisinaan humalassa toteutetut kuningasideat saattavat johtaa lopulta henkilön kuolemaan. Vielä useammin juoppo säilyy hengissä tuurilla.

YouTube
YouTube

Nyt verkossa nähdään video, jossa humalassa oleva mies seikkailee ilmeisesti kiitoradalla. Kaukana näkyy kohti saapuvan lentokoneen valot ja mies päättää mennä ojentamaan kätensä lentokonetta kohti kuin tervehtiäkseen sitä. Ei ole monesta settimetristä kiinni, etteikö miehen käsi lähde läheltä kaartaneen kulkupelin mukaan.

Samaan hengenvetoon voisi myös kysyä, pelottiko videon kuvaajaa yhtään, koska myös hän oli todella lähellä yli lentänyttä konetta. Entä lentäjä? Mitä hänen päässään liikkui? Epäilykset heräävät, että kaikki kolme ovat olleet hieman liian uhkarohkeassa bailukunnossa.