Supermalli Claudia Schiffer paljasti hoikkuutensa salaisuuden

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Saksalaissyntyinen supermalli Claudia Schiffer on edelleen näyttävä huippumalli, vaikka ikää on kertynyt 43 vuotta ja hänellä on kolme lasta. Nainen on nyt kertonut kauniin ulkomuotonsa salaisuuden haastattelussa.

Schifferiä hehkutetaan etenkin hänen hoikasta vartalostaan, jota nainen tunnustaa hoitavan kuin kalleinta aarrettaan. Claudia kertoi ranskalaiselle Femme Actuellelle, että hän vaalii ravintopitoista ruokavaliota ja ulkoilmassa suoritettuja kävelylenkkejä.

– Pidän vartalostani hyvää huolta, ja se pitää huolta minusta. Olen koukussa vihannesmehuihin ja nautin aamiaiseksi hedelmiä. Juon myös todella paljon vettä ja harrastan mahdollisimman paljon liikuntaa, hän kertoo.

– En kuitenkaan suorita raskaita urheilulajeja, kuten juoksemista. Suosin kävelemistä jopa kylmässä ilmassa. Se tekee erityisen hyvää elimistölle ja iholle. Lisäksi teen rentoutumisharjoituksia ja harjoittelen hengitystekniikoita joogan avulla.

Taikuri David Copperfieldin kanssa aiemmin naimisissa olleen ikonisen Schifferin kulta-aika osui 90-luvulle, ja hän on koristanut yli 1.000 lehden kansikuvaa. Nykyisin Claudia Schiffer on naimisissa Matthew Vaughnin kanssa ja heillä on kolme lasta, Caspar, Clementine ja Cosima.