Exän karmaiseva lahja – leikkasi ihosta tatuoinnin ja lähetti postissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jotkut rakastavaiset ottavat toistensa nimet tatuointina ikuisen rakkauden merkiksi. Vielä hurjemmalta kuulostaa se, että jotkut tatuoivat jopa kihlasormuksensa. Nyt eräs poikaystävänsä pettämäksi ja jättämäksi tullut nainen on turvautunut hyvin radikaaliin keinoon tatuoinnin poistamiseksi.

Lontoolainen 26-vuotias Torz Reynolds oli ottanut käsivarteensa poikaystävänsä Stuart ”Chopper” Mayn lempinimen tatuoituna. Kaksi vuotta kestänyt suhde oli kuitenkin päättynyt siihen, kun mies päätti jättää naisen, sillä kertoi muuttavansa Alaskaan unelmatyön perässä. Tai niin ainakin Torz luuli. Todellisuudessa 24-vuotias Chopper muutti toisen naisen luokse, kenen kanssa hän oli pettänyt tyttöystäväänsä puolen vuoden ajan.

Daily Mail kertoo ammattilävistäjänä työskentelevän naisen turvautuneen äärimmäiseen keinoon kostaakseen miehelle. Hän leikkasi miehen nimellä varustetun tatuoinnin pois käsivarrestaan, pani ihon riekaleen purkkiin ja lähetti koko komeuden exälleen postissa lahjapakettiin käärittynä. Hän jopa kirjoitti paketin osoitekortin eri käsialalla, jotta mies ei tietäisi lahjan olevan häneltä.

Nainen kertoi, että itse toimenpide ei sattunut puudutuksen ansiosta, mutta parantuminen oli kivuliasta. Hän kuitenkin tunsi olonsa helpottuneeksi, koska pääsi entisestä kumppanistaan lopullisesti eroon. Hän katuu ainoastaan sitä, että ei päässyt näkemään exän ilmettä lahjan avaamisen jälkeen.