Megan Fox synnytti pojan – aviomies kauhisteli tilannetta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seksisymbolina tunnettu näyttelijätär Megan Fox sai ensimmäisen lapsensa Noahin 1,5 vuotta sitten aviomiehensä Brian Austin Greenin kanssa. Nyt näyttelijätär on jälleen synnytysklinikalla ja eilen 13. helmikuuta maailmaan saapui heidän toinen lapsensa.

Megan Foxin ja Brian Austin Greenin poika Noah sai tällä viikolla itselleen pikkuveljen, kun Megan synnytti pienen pojan. TooFab.com-sivuston mukaan Brian kertoi jo viime vuonna kunnioittavansa naisten äidiksi tulemista. Hän sanoi tukevansa kumppaniaan parhaansa mukaan.

– Hän pärjää loistavasti, kuten ensimmäiselläkin kerralla. Minä en kuitenkaan pystyisi samaan. En pystyisi synnyttämään lasta, se on jotain käsittämätöntä, Brian päivitteli.

Meganin raskauden alkuvaihe oli ollut haastava, mutta olo oli helpottunut ensimmäisen kolmanneksen jälkeen. Näyttelijätär on vähentänyt huomattavasti julkisia esiintymisiä lasten saamisen jälkeen. Seksisymboli aiheutti mediassa aikoinaan kohua saatuaan potkut Transformers 3 -elokuvasta, kun Fox haukkui elokuvasarjan ohjaaja Michael Bayta ja vertasi tätä Hitleriin.