Kaverin järkyttävä teko: Oli pudottaa ystävänsä jyrkänteeltä – ihmepelastuminen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näemme päivittäin netissä oman elämänsä Duudsoneita, jotka esittelevät uhkarohkeita tempauksiaan koko maailmalle. Toisinaan heidän temppunsa menevät pieleen lähinnä oman kömpelyytensä takia, mutta nyt oli tapahtua erittäin kohtalokas onnettomuus temppuilijan kaverin takia.

Verkkovideolla nähdään jyrkänteellä akrobaattisesti taiteileva nuori mies. Jyrkänteen alapuolella on vettä, mutta pohjassa saattaa olla karuja yllätyksiä, kuten suuria kiviä. Siksi jyrkänteeltä putoaminen olisi todennäköisesti kohtalokasta tai jopa kuoleman aiheuttava. Tämä ei kuitenkaan tullut temppuilevan miehen kaverille mieleen, sillä ääliö kävi tönäisemässä käsillä seisovaa hurjapäätä.

Kuten arvata saattaa, menetti mies tasapainonsa ja putosi alas jyrkänteeltä. Onneksi hän kuitenkin sai kiinni pian seinästä ja jäi kasvin juuriin roikkumaan. Miehen kaverit huusivat videolla paniikissa, koska luulivat temppumestarin pudonneen huomattavasti reunaa pidemmälle. Lopulta he auttoivat kaverinsa turvallisesti takaisin kallion päälle.