Pupu saa syytökset niskaansa – harmaita hiuksia omistajille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Netissä supersuosiota saavuttaneet kissavideot saavat toisinaan haastajia myös muista eläinkunnan edustajien tähdittämistä taltioinneista. Osa ihmisitä jaksaa tehtailla lemmikkieläimistään varsinaisia sketsisarjoja, ja yksi heistä on Pipkin84-nimimerkillä pupuvideoita julkaissut YouTube-käyttäjä.

YouTube
YouTube

Nyt viihdesivustot ovat löytäneet Pipkin84:n jo vuosi sitten nettiin julkaiseman videon, jolla nähdään pahatapainen lemmikkipupu. Kani ei varmaankaan oikeasti ole niin häpeällinen kuin video antaa olettaa, mutta hauska kooste antaa hyvän kuvan siitä, minkälaista elämä on vapaasti asunnossa elävän lemmikkikanin kanssa.

Söpö pupu tekee salakavalasti tuhojaan esimerkiksi jääkaapilla tai joulukuusen alla. Eläin joutuu vaikeuksiin myös siksi, että se varastelee omistajansa ruokia, syö omia papanoitaan ja antaa sen jälkeen pusuja ihmisille. Hauska video kertoo pupun arjesta aina yövalvomisia ja laiskotteluja myöten – onneksi kaneilla on lupa tähän kaikkeen.