Sinkkumies ei halunnut pariskuntia elokuvateatteriin – yritti ostaa joka toisen paikan!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Äsken vietetty ystävänpäivä oli monille yksinäisille vain kipupisteitä kolottava muistutus siitä, että heidän vieressään ei ole tällä hetkellä ketään rakkautta antavaa henkilöä. Nyt eräs kiinalainen mies on osoittanut omaavansa katkeransuloisen huumorintajun estämällä rakastavaisten onnen.

Shanghaissa asuva mies oli nimittäin varannut elokuvateatterin joka toisen penkin omaan käyttöönsä varmistaakseen, että hänen kanssaan ei ole yhtäkään vierekkäin istuvaa rakastavaista pariskuntaa. Kiinalainen oli vastikään eronnut parisuhteestaan ja hän tahtoi parannella haavojaan Beijing Love Story -elokuvaa katsellen ilman, että näkisi muiden lepertelevän ja suukottelevan.

Valitettavasti herran rahat eivät kuitenkaan riittäneet paikkojen maksamiseen ja elokuvateatteri yritti estää miehen mielivaltaisen varaussuunnitelman. Hän perusti lopulta rahaston, jonka avulla kiinalainen pystyy nyt kustantamaan näytöksen monille sinkkuystävilleen, South China Morning Post raportoi.