Haluatko julkkikseksi tai supermalliksi? Tällaiset ovat mahdollisuutesi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nykyään liian monen teinin unelma-ammatti on julkkis. Kulttuuri on muuttunut yhä enemmän siihen suuntaan, että kuuluisuutta palvotaan, ja ihmiset haluavat tulla näkyviksi niin sosiaalisessa mediassa kuin televisiossa. Kaikki eivät välttämättä onnistu yrityksissään – ainakaan kunnialla.

Buzzfeed julkaisi videon, jossa määritellään todennäköisyys sille, toteutuvatko haaveesi superjulkkiksen elämästä. Elokuvatähdeksi päätyy esimerkiksi yksi 1,5 miljoonasta ihmisestä. Urheiluintoilijoille tiedoksi, että olympiamitalin voittaa vain yksi 662.000 ihmisestä.

Niin ikään ammattilaisurheilijaksi päätyy vain yksi 24.550 ihmisestä. Yksi ihminen 11.500 alansa osaajasta voi voittaa Oscar-palkinnon. Vain yksi 10 miljoonasta amerikkalaisesta voi päästä Yhdysvaltain presidentin virkaan. Supermalliksi päätyy Yhdysvalloissa 0,0000127 prosenttia kaikista työllistetyistä henkilöistä.