Justin Bieber törsäsi satasia karkkiin – suhteellisuudentaju kadoksissa?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Justin Bieberin oletetaan vaihtavan pian musiikkityyliään teinipopista hiphopiin. Taannoin tunnettujen räppäreiden kanssa juhlinut 19-vuotias laulaja vaihtoi viikko sitten Instagram-nimensä muotoon Bizzle. Hän on myös jatkanut leveää elämäntyyliään kohuotsikoista huolimatta.

Moni olettaisi teinipopparin vihdoin ryhtyvän nöyremmälle linjalle touhuissaan. OIetuksia saa toki olla, mutta Bieberin teot puhuvat jotain muuta. Laulaja kävi nimittäin äsken elokuvissa kymmenhenkisen seurueensa kanssa ja kuten tapaan kuuluu, ei tälläkään reissulla säästelty rahoja.

Justin Bieberin porukka osti järkyttävän kasan mässättävää, kuten seitsemän hod dogia, mozzarellatikkuja, neljä nacho-latikkoa ekstrajuustolla, popcornia, kahdeksan karkkipussia ja kuusi jäätelöä. Elokuvateatteriin lähti myös mukaan kahdeksan suurta limonadia, viisi vesipulloa, yksi keksi ja kermapirtelö. Kuitin kuva julkaistiin Twitterissä ja otoksen julkaissut Peachyscoop vihjaili myöhemmin, että Bieber olisi ollut hieman juhlatuulella.

Kuitin loppusumma oli 241,75 dollaria, eli noin 177 euroa. Suhteellisuutta asiaan tuo se, että summa on noin puolet Suomessa opiskelijoille kuukausittain myönnettävästä opintorahasta. Bieberin seurueen meininki ei ole ollut ennenkään halvimmasta päästä, sillä alkuvuodesta poppari vaihtoi 75.000 dollaria, eli 55.500 euroa yhden dollarin seteleiksi ja heitteli niitä strippiklubilla. Suomessa samalla summalla saisi ostettua hyvän perheauton tai asunnon pieneltä paikkakunnalta.