Miljoonakartano myyntiin Lontoossa – mitä ihmettä alakerrasta löytyikään!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miltäpä kuulostaisi Lontoossa sijaitseva viktoriaanisella aikakaudella rakennettu kartano, jossa on kahdeksan makuuhuonetta, ruokailuhuone, pukeutumishuone, musiikkihuone, keittiö ja viinikellari? Varmasti upealta, mutta entäpä sitten, kun kerrotaan, että talon alakertaan on rakennettu huone, joka näyttää avaruusalukselta?

Rightmove.co.uk
Rightmove.co.uk

Jättikokoinen kartano on myynnissä 3,9 miljoonalla eurolla. Asunto on upea pelkästään sen historiallisen ulkokuorensa ansiosta, mutta moni kuolaa kyseistä taloa juurikin sen erikoisominaisuuksien vuoksi. Avaruusalusta muistuttava huone on nimittäin jokaisen pojan ja isän unelmapaikka. Tila on toteutettu äärimmäisen tarkasti pieniä yksityiskohtia unohtamatta.

Idea ei kuitenkaan ole ainoa laatuaan, sillä kerroimme taannoin isästä, joka rakensi lastenhuoneeseen identtisesti Boeing 737 -lentokoneen ohjaamolta näyttävän tilan. Ohjaamosimulaattorin rakentanut isä on aina haaveillut lentäjän urasta ja luomus mahdollisti hänen lentohaaveensa kodista käsin. Mies käytti ohjaamon rakentamiseen viisi vuotta ja tuhansia euroja.