Ystävänpäivä meni sinkkuna? Siitä voi nauttia ilman kumppaniakin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yksin elävät ihmiset eivät ole ystävänpäivähössötyksestä innoissaan. Vaikka juhlassa on sana ”ystävä”, tarkoittaa se lähinnä vain rakastavaisten illanviettoa. Vai tarkoittaako? Myös sinkut voivat ottaa ystävänpäivästä kaiken irti ilman, että tuntisivat oloaan yksinäiseksi.

Toissapäivänä vietetty juhlapäivä on vain kerran vuodessa, joten sen pystyy helposti ohittamaan. Kannattaa kuitenkin jatkossa ajatella teemaa positiivisessa mielessä, vaikka ei katsoisi maailmaa vaaleanpunaisten linssien läpi. Ystävänpäivänä voi nauttia täysin rinnoin omasta hyvinvoinnista ilman, että elää kenenkään muun ehdoilla.

Ei siis ole järkevää tuhlata aikaansa Sen Oikean löytämiseen edes ystävänpäivänä, vaan ajasta voi nauttia vaikka kavereiden kanssa. Jokaisella on varmasti tuttavapiirissään muitakin sinkkuja, joten voimat yhdistämällä voi saada erityisen mukavan illan aikaiseksi. Kannattaa myös huomioida se, että ruokaravintolat pursuavat pariskuntia ja ruoat maksavat spesiaali-iltana normaalia enemmän. Kokkaa kotona, sillä ruokakaupoissa ei ainakaan ole ruuhkaa.

Mikäli ei jaksa istua iltaansa omassa olohuoneessa, voi askeleet suunnata johonkin yltiöromanttisesta ilmapiiristä poikkeavaan miljööseen, kuten paikalliseen pubiin. Sinne on todennäköisesti ajautunut muitakin ystävänpäivää karkuun juosseita, joten rennosta ilmapiiristä voi nauttia ilman pettymyksiä, pingottamista ja perheriitoja.