Awwww, leijonanpentu telmi hoitajansa kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viidakon kuninkaana ja savannien valtiaana arvovaltaisesti elävä leijona on näyttävä kissapeto. Leijonien tiedetään pysyvän leppoisana niin pitkään, kun heillä riittää murkinaa. Upeita eläimiä pääsee näkemään Suomessa vain eläintarhassa.

YouTube
YouTube

Esimerkiksi Etelä-Afrikassa suoritetaan parhaillaan Living With Big Cats Volunteer -nimistä vapaaehtoisten pyörittämää ohjelmaa, jossa pääsee auttamaan kissapetoja kasvotusten. Kaikkien kissafanien unelmapaikasta päivitetään ahkerasti videoita nettiin. Nyt yksi viime syksynä julkaistuista videoista on noussut netinkäyttäjien ruuduille ehkäpä sen suuren suloisuusannoksensa ansiosta.

Videolla nähdään älyttömän söpö leijonanpentu, joka leikkii antaumuksella naishoitajan kanssa. Pikkuleijona sulattaa sydämen täysin ja videon katselemisen jälkeen moni on valmis pakkaamaan laukkunsa ja suunnistamaan paikan päälle työskentelemään. Leijonat ovat nykyään uhanalaisia eläimiä, joten kaikki apu on enemmän kuin tarpeen.