Naisräppäri Lil Kim esitteli aikaisempaa pyöreämmät kurvinsa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalainen rap-artisti Lil’ Kim, eli Kimberly Denise Jones, on luonut uraa jo kauan ennen samankaltaisesta räväkästä tyylistään tunnettua Nicki Minajia. Nyt Kim on esitellyt uutta vatsakasta olemustaan ja paljastanut odottavansa lasta.

Nicki Minajin kanssa ikuisissa riidoissa oleva Lil’ Kim on astunut pitkästä aikaa punaiselle matolle ja varsin odottavan näköisenä. Nainen paljasti New Yorkin muotiviikoilla olevansa raskaana ja hän ei malta odottaa äidiksi tulemista.

Splash
Splash

Artistin vatsa näytti erittäin suurelta ja hän taputteli sitä onnellisena. Myöhemmin hän nousi muotinäytöksen jatkobileissä lavalle ja esitti Lighters Up -kappaleen Notorius B.I.G -hip-hop -artistille omistettuna.

39-vuotias Lil’ Kim tunnetaan hiphop-piireissä kiistanalaisesta imagostaan ja sanoituksistaan. Hänet tuomittiin vuonna 2005 ehdottomaan vankeuteen väärästä valasta. Neito on julkaissut neljä albumia, Hard Core, The Notorius K.I.M., La Bella Mafia ja The Naked Truth. Hän äänittää parhaillaan materiaalia viidennelle studioalbumilleen, joka kantaa nimeä Hard Core 2: All Hail the Queen.