Selena Gomezin vainoaja vankilaan – meni lopulta liian pitkälle

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen Selena Gomez perui taannoin kiertueensa Aasiassa ja Australiassa. Hän vietti pari viikkoa arizonalaisessa päihdehoitolassa, ja viihdelehdet epäilivät sen johtuneen liiasta alkoholin, kannabiksen ja Xanaxin käytöstä.

Gomez palasi kuitenkin nopeasti hoidosta normaalielämän pariin. Julkkiksen roolissa 21-vuotias neitokainen on saanut kohdata kaikenlaista. 19-vuotias pakkomielteinen fani pidätettiin tammikuussa tähden kotitontille tunkeutumisesta. Juan Garcia tuomittiin juuri 120 päivän vankilatuomioon losangelesilaisessa vankilassa. Hän sai lisäksi kolme vuotta ehdonalaista.

Mies määrättiin myös pysymään 150 metrin päässä tähdestä vapautumisensa jälkeen. Määräys on voimassa kolme vuotta. Garcia meni luvatta Gomezin tontille, koska oli matkustanut Arizonasta asti nähdäkseen tähden, uutisoi TMZ-sivusto.

Gomez sai heti julkkisystäviltään tukea, kun uutinen vieroitushoitoon hakeutumisesta kiiri läpi Hollywoodin. Itsekin päihdeongelmien keskellä taistellut Demi Lovato lähetti ystävälliset terveisensä Twitter-blogissaan. Hän kannusti Gomezia sanoen, että vain vahvimmat ihmiset hakevat apua, koska monet ovat heikkoja ja kieltävät ongelmansa.