Koira ilmestyi stadionille kesken futispelin – ulosti maalin eteen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kulkukoirat ovat ovelia vekkuleita, sillä ne tekevät käytännöllisesti katsoen mitä haluavat. Nyt eräälle verkkovideolle on päätynyt kuvamateriaalia argentiinalaisesta jalkapallo-ottelusta, joka keskeytyi kulkukoiran kakkahädän takia.

YouTube
YouTube

Rosario Central ja River Plate -joukkueiden matsi viivästyi useita minuutteja, kun paikalle juoksi kulkukoira, joka teki tarpeensa suoraan pelikentän ruohikolle. Karvakorvaa yritettiin ajaa pois kentältä, mutta se ei tuntunut ottavan ihmisten käskyistä opikseen.

Videolle taltioitu tilanne onkin koominen, kun sitä ajetaan takaa kentällä. Eräs kysymys saattaa kuitenkin herätä katsojan mielessä. Tämänkö takia Venäjäkin suostui siihen, että Sotshin olympiakisojen alla katuja siivottiin kulkukoiria ampumalla?