Parrakas nainen ei välitä kiusaajista – antoi karvojen kasvaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Joillain naisilla on salattu vaiva, sillä heidän kasvoistaan kasvaa normaalia enemmän karvoja. Entisaikoina jotkut tällaiset kauniimman sukupuolen edustajat tunnettiin sirkusten parrakkaina naisina. Kun sokerointi ja vahaaminen ovat yleistyneet, ei kenenkään tarvitse kärsiä törröttävistä ihokarvoista.

Nyt 23-vuotias Harnaam Kaur on päässyt julkisuuteen erilaisen ulkomuotonsa ansiosta. Hänellä on nimittäin parta munasarjojen monirakkulaoireyhtymän takia. Harvinainen terveydentila puhkesi Kaurilla 11-vuotiaana, kun partakarvat alkoivat kasvaa ensimmäistä kertaa.

Tila aiheutti rankkaa koulukiusaamista, ja neitokainen kertoi saaneensa jopa tappouhkauksia tuntemattomilta keskellä katua. Pahimmassa vaiheessa Harnaam mietti itsemurhaa. Nainen on kuitenkin päättänyt hylätä kokonaan parranajokoneen, kun hänet kastettiin sikhiläisyyteen. Uusi uskonto kieltää ihokarvojen ajelun.

– En enää koskaan menisi taaksepäin ja poistattaisi partakarvojani, koska jumala teki minusta tällaisen, ja olen tyytyväinen itseeni sellaisenaan. Tunnen oloni naisellisemmaksi, seksikkäämmäksi ja uskon näyttäväni myös siltä, kommentoi Harnaam Kaur Barcroft Median videolla.