Roskakuski pysähtyi autistisen pikkupojan luokse – mitä sitten tapahtui liikuttaa tuhansia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Autismista kärsivät lapset reagoivat vahvasti yleensä muiden ihmisten toimintaan tai ympäristön ärsykkeisiin. Heidän toimintansa saattaa näyttää erikoiselta, mutta todellisuudessa autisteilla saattaa olla mielenkiintoisia erityislahjakkuuksia.

YouTube
YouTube

Kaliforniassa asuu viisivuotias autistipoika, jonka viikon kohokohta on kotipihan edustalle saapuva roskakuski. San Franciscossa asuva Daniel on tuttu näky Manuel-nimiselle roska-autonkuljettajalle ja poika juoksee joka viikko tien viereen seuraamaan suurella mielenkiinnolla miehen touhuja. Poika on tavanomaista enemmän kiehtoutunut roska-autoista, joten Manuel päätti yllättää faninsa ikihyviksi.

Videolla mies ojentaa pojalle muovipussin, jonka sisällä oli vihreä roska-autolelu. Danielin äiti liikuttui ystävällisen miehen eleestä niin paljon, että julkaisi tapahtuneesta videon Facebookiin ja kirjoitti, että he ovat todella onnellisia poikansa yllätyksen puolesta. Uutinen tapauksesta on levinnyt myös Manuelin työnantajan korviin, ja yhtiö on päättänyt kiittää miestä.