Victoria Beckham poisti silikonirintansa – upea syy paljastui

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Beckhamit päättivät muuttaa viime vuonna pysyvästi takaisin Lontooseen Davidin työkuvioiden ja Victorian muotiputiikkien takia. He löysivät unelmiensa kartanon Kensington Palacen läheltä, ja asunnon hintalappu oli noin 60 miljoonaa euroa.

Allure-lehden uuden numeron kannessa poseeraava Victoria Beckham on nyt kertonut avoimesti poistaneensa hoikkaan vartaloon kurvia tehneet silikonirinnat. Jatkossa hän aikoo keskittyä aikaisempaa enemmän perhe-elämään. Samaan hengenvetoon hän hehkuttaa elävänsä elämänsä parasta aikaa ja olevansa eniten ylpeä aviomiehestään.

– David on maailman mahtavin mies, mitä olen koskaan tavannut. Hän on fantastinen isä, erittäin lahjakas ja upea aviomies. Olen tukenut häntä vuosia ja hän on ylpeä minusta. Hän tukee minua ja olemme saman arvoisia kotona, Victoria kertoo haastattelussa.

Hän myös painottaa, että perhe on aina tärkeyslistan ensimmäisenä. Victorialla ja Davidilla olisi mahdollisuus palkata maailman parhaimmat lastenhoitajat avukseen, mutta pari on päättänyt kasvattaa ipanansa itse. Toisinaan parin omat vanhemmat ovat hoitoapuna, mutta nykyään entistäkin harvemmin.

Pariskunnalla on neljä lasta, 14-vuotias Brooklyn, 11-vuotias Romeo, kahdeksanvuotias Cruz ja kaksivuotias Harper. Victoria Beckham työskentelee muotisuunnittelijana ja David on tehnyt viime aikoina mallin töitä alusvaatemainoksissa jäätyään eläkkeelle ammattilaisjalkapalloilijan pestistä. Miehen otaksutaan kaavailevan oman jalkapallojoukkueen perustamista.