Naisten peppuliivit tekevät tuloaan – täydellinen takapuoli helposti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rintaliivit ovat kuuluneet naisten vakiovarustukseen jo vuosisatojen ajan, mutta aivan viime aikoina niiden hyödyllisyys on kyseenalaistettu, ja monet supertähdet ovat luopuneet liivien käyttämisestä kokonaan. Nyt tilalle voi olla tulossa hieman toisenlaiset liivit.

Spanx
Spanx

Menestyksekäs Spanx-yritys on nyt lanseerannut naisille suunnatut peppuliivit, joiden on tarkoitus tehdä takapuolen muodoista mahdollisimman täydelliset ja terhakkaat. Tämä uutuustuote on nimeltään Trust Your Thinstincts Booty Bra ja sen hinta on 58 dollaria.

Vaatekappale näyttää niin sanotuilta mummokalsareilta, eli ne on varustettu melko korkealla vyötäröllä. Lisävarusteen tarkotuksena on nostaa pakaroita terhakkaasti ylöspäin ja samalla vetää niitä kauemmaksi toisistaan. Yritys sai ajatuksen peppuliiveistä, kun tutkimusten mukaan naisten takapuoleen kohdistuneet kauneusleikkaukset ovat yleistyneet nopeasti.