Pikkupoika värjötteli paitasillaan pakkasessa – näin ihmiset reagoivat

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Ihmisten sivistystä on joskus mitattu kyvyllä asettua toisen ihmisen asemaan ja auttaa lähimmäistä hädänalaista. Näiden perusasioiden äärellä ei nykyisin olla enää kovin usein, varsinkaan kaupungeissa, joissa ihmisten pyyteetön auttaminen on vähentynyt selvästi.

YouTube
YouTube

Verkossa nähdään nyt video, joka palauttaa kuitenkin uskon ihmisten hyvyyteen. Norjassa testattiin kuvausryhmän toimesta miten ihmiset reagoivat, kun he näkevät bussipysäkillä talvipakkasessa paitasillaan värjöttelevän Johannes-pikkupojan, AdWeek uutisoi.

Ensin vaikutti siltä, että ihmiset tyytyvät vilkaisemaan poikaa ja jatkavat kännykkänsä näpelöimistä. Lopulta tilanteen huomanneet miehet ja naiset tarjosivat pikkumiehelle lämmintä ylle jopa niin, että itse jäivät kokonaan ilman pitkähihaista takkia.

Miten sinä olisit toiminut?