Kanada-USA -välieräottelun seuraus: ”Häviäjä pitää Justin Bieberin!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Sotshin olympialaisten mitalihurma kasvaa kasvamistaan, ja tulevana viikonloppuna käydään miesten jääkiekon loppuottelu. Illalla on vuorossa Kanada-USA -välieräottelu. Jos on chigagolaista mainoskylttiä uskominen – panokset vain kovenevat.

Kyltin mukaan ottelu häviäjä joutuu nimittäin pitämään Justin Bieberin. Yhdysvalloissa oleva poptähti on huumesekoilujensa ja muiden rikkomustensa vuoksi karkotusvaarassa, ja hänen häätämisekseen on noussut kokonainen kansanliike. Monet haluaisivat laulajan palaavan takaisin kotimaahansa Kanadaan.

Command Transportation -yrityksen mainostaulun tarkoitus on silti enimmäkseen humoristinen, kertoo sen omistaja Danny Zamost. Firma laittoi ensimmäistä kertaa Bieberin mainokseensa, uutisoi DNAinfo Chigago -lehti. Joku voi kuitenkin saada kyltistä lisäjännitystä tämäniltaiseen matsiin. Mitähän Bieber itse tuumaisi?